Tast de formatges a Tarragona

tast de formatges

per empreses i particulars

Tast de formatges a domicili

Una experiència

única!

Oferim una selecció excepcional de formatges que us transportarà a un món de sabors exquisits i textures irresistibles!

Si busques una manera única de realçar els teus esdeveniments corporatius o reunions, el nostre tast de formatges gourmet és la solució perfecta.

Posem a la vostra disposició una àmplia varietat de formatges procedents de diferents regions (italians, francesos, suïssos, catalans, espanyols…) i amb perfils de gust únics!

I perquè l’experiència sigui totalment personalitzada, seleccionarem els formatges que millor s’adeqüin als vostres gustos; de vaca, de cabra, d’ovella, de búfala, pasteuritzats, ecològics…

tast-de-formatges-comercial-brell
tast-de-formatges-reus
Una experiència

gourmet

Ja sigui per a una celebració especial, una trobada íntima o simplement per gaudir de la bona companyia amb un toc gastronòmic, estem aquí per fer que la vostra experiència sigui única.

Tant per particulars com per empreses, ens encarreguem de l’organització del vostre tast, seleccionant els formatges que més s’adeqüin als vostres gustos.

Només cal que posis el lloc i nosaltres ens encarreguem de convertir el tast en una experiència única; amb una explicació amena, participativa i dinàmica!

Contacta’ns per fer la

teva reserva

Omple el següent formulari amb la teva proposta! Explica’ns si ets un particular o empresa, quan t’agradaria realitzar el tast de formatges i a quina ciutat o provincia.

I no t’oblidis donar-nos tots els detalls possibles per adaptar i personalitzar el tast al màxim!

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable Comercial Brell, S.L. – CIF: B43071646 Dir. Postal: C/ de la Sedera,28 – 43205 Reus (Tarragona)

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d’acudir a l’autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

som distribuïdors de