Distribuïdor de formatges a Reus

distribuïdors
de formatges a reus des dels anys 60
distribuïdors-de-formatges-a-reus-i-tarragona
Un canvi de rumb cap al

món gourmet

Al voltant dels anys 60, l’avi Josep Maria Brell constitueix Agrícola Reusense; una empresa comercialitzadora d’embotits, conserves i algun que altre formatge, amb intenció d’abastir els establiments de Reus i dels pobles de la província de Tarragona.

L’any 1985, la societat canvia de nom i passa a anomenar-se Comercial Brell S.L. Ben aviat en Jordi Viñas, el gendre, passa a formar part de la companyia i, ja amb ell al capdavant, l’empresa fa un canvi de rumb cap al món gourmet.

En Jordi, un amant de la seva feina i dels formatges, busca enfocar el negoci en aquest producte, però sense deixar de banda els embotits i altres productes que també són especialitat de la marca.

jordi vinas
oriol vinas brell
La nova i tercera

generació

És a partir de l’any 2022 quan arriba el relleu generacional amb l’Oriol Viñas Brell, fill d’en Jordi i també apassionat dels formatges.

Es posa al capdavant de l’empresa amb una aposta clara per la transformació digital i la sostenibilitat i amb un objectiu molt clar: potenciar l’experiència de compra amb l’assessorament integral i personalitzat.

El seu objectiu és fer créixer el negoci perquè continuï sent un referent en la distribució de formatges i productes gourmet tant a Reus com a tota la província de Tarragona. 

Però amb una forta aposta per la millora continua en la recerca de nous proveïdors i en l’increment de referències km0 per potenciar encara més el comerç local.

som distribuïdors de